AKTUELNO

Kako ističu, “velike demokrate su konačno pokazale da njihov naziv stranke nema baš nikakve veze sa njihovim delovanjem i postupanjem prema građanima”.

Opštinski odbor Pokreta socijalista Pećinci najoštrije je osudio maltretiranje građana na biračkom mestu u Popincima u kome su učestvovali funkcioneri Demokratske stranke predvođeni Gordanom Čomić i Aleksandrom Jerkov.

- Ovo je nezapamćen primer ometanja izbornog procesa i ovo je najgrublje kršenje osnovnih prava građana. Pošto ne mogu da se pomire sa svojim izbornim porazima i činjenicom da ih građani ne žele na čelu Srbije, Demokratska stranka je pribegla i najnedemokratskijim metodama, maltretiranju građana – navode u saopštenju.

Kako dodaju, “velike demokrate su konačno pokazale da njihov naziv stranke nema baš nikakve veze sa njihovim delovanjem i postupanjem prema građanima”.

- Današnji incident je pokazatelj da su ovo poslednji trzaji Demokratske stranke, i nadamo se poslednji primeri ometanja izborne volje građanja koja je neprikosnovena. Samo pristojna i radna Srbija može da pobediti nasilje, nerad i bahatost – kaže se u saopštenju.

Pročitajte još: NAPAD U PEĆINCIMA: Jerkov i Čomićeva agitovale pred biračkim mestom! Muškarac pokušao da ih spreči, pa ZAMALO DOBIO BATINE! (FOTO)

#Demokratska stranka

#Izbori

#Pećinci

#Pokret socijalista

'